top of page

Handelsbetingelser

Onlinetilmelding

På 3600marathon.com kan du tilmelde en eller flere personer til et eller flere løbsarrangementer. 

Kontrollér din tilmelding
For at undgå fejl bør du kontrollere, at alle dine oplysninger er korrekte, og at tilmeldingen gælder de korrekte arrangementer. Det er specielt vigtigt, at den indtastede e-mail-adresse, som bliver brugt til at sende bekræftelse/e-mail-kvittering, er korrekt. 

Betaling/priser og ekspeditionsgebyr
Betalingen for din onlinetilmelding bliver trukket fra dit pengeinstitut indenfor to døgn efter, at din ordre er registreret og dit kreditkort godkendt. Tilmeldingsgebyret på løbsarrangementer er inkluderet dansk moms på 25%. 
Når først du er tilmeldt, kan det betalte beløb ikke refunderes.

Fortrydelsesret
I henhold til "Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a" er køb af tilmeldinger ikke omfattet af fortrydelsesretten. 

Tilbagebetaling af indbetalte startgebyrer kan derfor ikke refunderes. Det er op til arrangøren, om der er særlige omstændigheder, der taler for, om arrangøren tilbagebetaler indbetalte tilmeldingsgebyrer.. 

Aflysning
Et event er aflyst, hvis arrangementet slet ikke gennemføres. Ændringer i rute, lokaliteten, dato, delvis gennemførelse af arrangementet m.v. er således ikke en aflysning, og pengene refunderes normalt ikke. 

Refundering
Ved eventuel refundering, som følge af aflysning sker refunderingen til det betalingskort, der blev anvendt til køb af tilmeldingen 

Håndteringsgebyr, andre gebyrer, afbestillingsforsikringer og evt. forsendelsesomkostninger betalt i forbindelse med billetkøbet refunderes ikke ved aflysninger/flytninger. 

Forbehold
3600marathon forbeholder sig ret til at annullere udstedte billetter mod tilbagebetaling af billettens pris samt gebyrer. 

3600marathon tager forbehold for fejl i oplysninger om priser og for udsolgte arrangementer. 

Persondata
3600marathon indhenter kun oplysninger til at ekspedere din tilmelding til et arrangement, samt til at opretholde et almindeligt forhold mellem deltager og arrangør. 
Oplysningerne vil aldrig blive viderebragt eller solgt til tredjepart. 

Fotografering og billeder online
Der vil blive taget billeder til de fleste løb som offentliggøres på vores hjemmeside samt Facebook.

Det er sikkert at benytte online tilmelding på 3600marathon.com
Betalingssystemet krypterer alle de kreditkortinformationer, du sender til os. Det betyder, at vi (dog med undtagelse af Nets/Teller/Bambora) IKKE har eller kan skaffe oplysninger om dit kort.  

Betalingsmuligheder
Når du tilmelder dig et løbsarrangement, kan du betale med VISA/Dankort, VISA, Mastercard, Visa Electron, Maestro, JCB Cards, American Express og i udvalgte arrangementer også MobilePay. 

 

 

 

Forbehold for fejl og mangler
3600marathon tager forbehold for eventuelle fejl og mangler i priser og arrangementsbeskrivelser. 

Kontakt os
Har du spørgsmål store eller små, er du altid velkommen til at kontakte os, enten via kontakt formularen direkte på hjemmesiden eller vores facebookside (begge genveje finder du i nederste højre hjørne på hjemmesiden)

3600marathon - Strandengen 20 - 3630 Jægerspris - mobil: seks nul 16 82 52 - e-email: 3600marathon(A)gmail.com

Kortlogoer.jpg
bottom of page