Praktisk info for 3600 Marathon

 

Distancer
Marathon - 42,2 km

1/2 marathon - 21,1 km

10 km


Ruten
Ruten er en opmålt rundstrækning på 10,55 km. Vi starter med at løbe igennem den smukke landlige del af Frederikssund med udsigt over markerne, videre til St. Rørbæk, en smut igennem den lille hyggelige by Lille Rørbæk og så igennem skov- og markstierne tilbage til Frederikssund.

Ruten er 4 gange rundt for maraton-distancen, 2 gange rundt for ½-maraton og 1 gang rundt for 10 km. Ruten er ikke DAF-opmålt.

Ruten er opdelt med ca. 70% asfalt og 30% grus-, skov- samt markstier.


Forplejning
Der er fuld forplejning. I start/mål området er der et depot med vand, slik, bananer, m.m. Her kan du også stille din egen forplejning. Derudover er er depot efter 5 km. Her er der vand, cola, chips og bananer. Her kan du ligeledes sætte din forplejning, enten inden løbet eller medbragt på første runde.


Til juleløbet er der julegodter på depoterne og i mål får du varm gløgg og æbleskiver. 


Regler
3600 Marathon overholder de gældende regler for officielle maratonløb, cannonballs og Klub 100 Marathon, hvor der skal være tilmeldt minimum 5 deltagere til start med intention om at gennemføre maratonløbet, og minimum 3 gennemfører løbet.


Tidtagning med chip
Du løber med chip, som du får udleveret ved start. Oplys dit startnummer ved udlevering af chip. Du finder dit startnummer på deltagerlisten.

Tidspunkt
Starttidspunktet er kl 8:00 for maraton-distance. Tidsgrænsen er 5 1/2 time.

De andre distancer starter kl. 9:00. Depotet i målområdet lukker kl. 13:30.


Sted
Løbet foregår i Frederikssund med start ud for P-pladsen ved daginstitutionen Ørnestenen, Østersvej 1a, 3600 Frederikssund (over for Rema 1000 - Frederikssund).


Deltagergebyr

Se deltagergebyr når du laver din onlinetilmelding


Eftertilmelding 
Der er mulighed for eftertilmelding på selve dagen op til 1 time inden løbsstart såfremt der er ledige startnumre. Tillæg på 50 kr. pålægges deltagergebyret.


Medaljer og diplom
Der gives medaljer til alle der gennemfører sin tilmeldte distance. Alle løbere får efterfølgende et diplom, som er tilgængelig på under resultater.


Toilet
Der er et toilet ca. 250 m fra start/mål området, samt mulighed for bad i udendørs bruser med let afskærmning.


Afmelding 
Deltagergebyr refunderes ikke ved afmelding.


Affald
Da vi gerne vil have lov at afholde løb igen, er det forbudt at smide skrald i naturen.

© 2015 by 3600 marathon.

  • Facebook App Icon